top of page

Navet
samskapande mötesplats

På bottenvåning av Sege Parks P-hus finns Sege Parks mötesplats som samskapas av Drevet tillsammans med boende och andra verksamheter 

Gemensam lokal i Sege Park

Sege Parks gemensam lokal ligger på Tekla Thomassonsgata 15 (på bottenvåningen av P-huset). Drevet hyr lokalen för att samordna utveckling mötesplatsen.  Olika kommer att rymma i platsen, och boende är välkomna att bidra med smått som stort för att kunna driva lokalen tillsammans! 

IMG_9356 2_edited.jpg

Evenemangslokal 

I lokalen arrangeras olika evenemang av Drevet, men även av boende själva. Kom och hänga med dina grannar! Vill du själv organisera något kul för område? Sväng förbi under våra öppettider. Det går också att hyra lokal för barnkalas osv.

Bokning via mejl: segepark@drevet.org

Coffice 

På måndagar, tisdagar och onsdagar används lokalen som gemensam kontor och kaffe! Slå dig ner och jobba eller bara kom förbi på en kaffe.  Ni kan också bara droppa in för att köpa kaffe under din morgonpromenad. 

IMG_2626.JPG
IMG_2620.JPG

Pop-up bibliotek

Vid ingången av lokalen finns det pop-up bibliotek där du kan sitta och läsa under vår öppettid eller låna hem böcker! På tisdagar kommer Kirsebergsbiblioteket bemanna lokalen. 

Fixotek 

Kom och laga trasiga möbler, kläder och cykel! På lokalen finns det symaskiner, olika byggmaskiner och komplett cykelreparations kit! Varje 

måndagskvällar är ni välkomna för att låna verktyg, och laga bredvid dina grannar! 

IMG_2615.JPG

Ge & Ta hörna

I lokalen finns en hylla där man kan lämna saker som du inte längre behöver. Du kan skänka dina grejer som kan sedan användas gemensamt i lokalen, av din granne, eller skänkas vidare till goda händer. Har du trasiga kläder med fin färg och material? Då kanske vi kan använda den till pyssel och syslöjd! 

Verktygsuthyrning

Delning är också en av lokalens funktioner. Planen är att det kommer finnas olika verktyg i lokalen som man kan antingen låna eller hyra. Mer information kommer snart! 

Utlämning av lokala producerade mat 

Under navets öppettider kan du hämta lokala producerade ekologiska ägg, grönsaker och blommor. 

Om lokalen

Vad kostar det för att hyra lokalen?

Använd lokalen för gemenskapsbygge

Vill du testa en idé, en aktivitet, workshop och mera? Det kostar inget att använda lokalen så länge evenemanget är öppen till allmänheten. 

Använda lokal ​för din verksamhet 

Driver du, eller tänker du starta en verksamhet som behöver lokal? Berätta gärna om din verksamhet så att vi kan samarbeta! 
Grundpris till hyra av lokalen är 400kr/timme eller 2000 kr/dag. 

Använda lokal ​för privat kalas eller möte 

Du kan hyra lokal för stängda tillställningar som barnkalas eller brf möte. 
Boende i Sege Park : 200kr/timme 
Boende utanför Sege Park : 300kr/timme

Vad finns det i lokalen? 

I lokalen finns en tillgänglighetsanpassade toalett, 10 långbord, 30 stolar, köket (vatten, en portabel kokplatta, tallrikar, glas och bestick). 

IMG_1934.HEIC

Boka lokal

Vill du boka lokalen skicka gärna ett meddelande till segepark@drevet.org

bottom of page