top of page

Mys-jobba under sommar!

Mys-jobba är Drevets förslag för er som vill dela sin intresse och passion med dina grannar genom att ha någon sociala aktiviteter i området! Det är du som bestämmer innehåll, upplägg och pris. Drevet hjälper dig med lokal och marknadsföring! 

Super Hero Kids

Mys-jobba ... vad är det? 

Att jobba där du bor är en bra sätt att lära känna dina grannar, bygga gemenskap och öka sammanhållning! Under sommaren 2024 kommer Drevet öppna upp mötesplats "navet" till dig som vill hålla någon kurs och aktiviteter för dina grannar! 

Mys-jobb tänker vi kalla det. Till skillnad från "vanliga" jobb är syftet inte endast ekonomisk ersättning utan sociala värde. 

Exempel 

Hur funkar det? 

Det är du själv som bestämmer innehåll, upplägg, pris och schema (så länge lokalen är inte uthyrda till en annan verksamhet). Är du Sege Parks boende kan du använda mötesplats navet gratis för att genomföra din verksamhet under sommar. (För de som inte bor på Sege Park gäller 400kr/timme eller 2000 kr/dag. ) 

Drevet hjälper dig att marknadsföra dina aktiviteter genom webbsida och affischer som delas ut till alla hushåll i Sege Park! 

Mejla segepark@drevet.org innan den 31a april (fre) med uppgifter nedan 
- namn 
- telefonnummer 
- aktivitetsförslag 
- målgrupp 
- Mer? 

Vi bokar sedan in en möte för att bestämma detalj. 

bottom of page